• امروز : شنبه - ۳ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
13

ضعف سیاست‌گذاری،پاشنه آشیل صنعت دخانیات/صنعت تضعیف وقاچاق تشدیدشد

  • کد خبر : 833
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۸
ضعف سیاست‌گذاری،پاشنه آشیل صنعت دخانیات/صنعت تضعیف وقاچاق تشدیدشد
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس مهم‌ترین مشکل صنعت دخانیات کشور را ضعف در سیاست‌گذاری عنوان کرد و گفت: سیاست‌گذاری به گونه‌ای بوده که ضمن تضعیف صنعت داخلی، منجر به رشد شدید ورودی قاچاق شده است.

به گزارش خبرتجاری، سید سلمان ذاکر، در مورد انتقاد مدیران شرکت دخانیات ایران از ضعف سیاست گذاری در این صنعت که موجب عقب ماندگی صنعت داخلی شده، اظهار داشت: صنعت دخانیات صنعت بسیار مهمی است و علاوه بر تأمین نیاز داخل می‌تواند صادرات هم داشته باشد؛ اما متأسفانه دولت آنطور که باید و شاید به این صنعت توجه نداشته و برای توسعه صنعت دخانیات و استفاده از امکانات و تجهیزات پیشرفته تلاش خاصی نکرده است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: بی توجهی به صنعت دخانیات در حالی است که این صنعت هم به اشتغال‌زایی کمک می‌کند و هم می‌تواند ارزآوری داشته باشد اما مهم‌ترین مشکل در این بخش به کارگیری مدیران غیرمتخصص در حوزه‌های مربوط به سیاست گذاری دخانیات بویژه مرکز نظارت بر دخانیات ذیل وزارت صمت و نگاه جناحی داشتن به این حوزه است که موجب شده این صنعت نتواند توسعه خاصی را تجربه کند و به جای رشد، سال به سال پسرفت کند.

ذاکر گفت: باید به صنعت دخانیات توجه ویژه‌ای داشته باشیم چرا که علاوه بر جنبه اقتصادی، از منظر سلامت نیز حائز اهمیت است و نوع سیاست گذاری به گونه‌ای بوده که منجر به افزایش قاچاق شده و عمده این اقلام قاچاق، فاقد استانداردهای بهداشتی و برای سلامت مضر هستند.

وی تصریح کرد: مدیران غیرمتخصص نمی‌توانند سیاست گذاری مناسب انجام داده و نیازهای این صنعت را پاسخ دهند و تولید داخلی که منجر به توسعه همه زنجیره صنعت دخانیات خواهد شد، با مانع مواجه می‌شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: سیاست گذاری غلط موجب شده سهم اقلام قاچاق در بازار داخلی رشد شدیدی داشته باشد و اکنون شاهد هستیم که اقلام قاچاق در تنوع بسیار زیاد به راحتی در بازار داخلی توزیع می‌شوند که این مساله باید با تدبیر، حل و فصل شود.

وی اظهار داشت: البته مجلس طرح تحقیق و تفحص از صنعت دخانیات را در دستور کار قرار داده و در صورت انجام بررسی‌های لازم و حصول نتیجه، بهتر می‌توان مشکلات این بخش را ارزیابی کرد.

لینک کوتاه : https://khabartejari.ir/?p=833

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
ArabicChinese (Simplified)EnglishGermanPashtoPersianRussianSwedishTurkish